Management

Bij KR Model Management nemen wij het managen van onze modellen zeer serieus, geen loze beloftes komen hieraan te pas. Wij houden ons bezig houden met het ontdekken van talenten en deze vervolgens persoonlijk te begeleiden. Woorden worden daden en voor wie zich inzet worden dromen werkelijkheid. Met de juiste focus en juiste mindset kunnen wij samen met je naar een doel werken. Wat wij hiermee willen zeggen is dat wij niet zomaar een management zijn maar dat we jouw management zijn!


Advies

Bij KR Model Management zorgen wij voor advies in jouw modellencarrière. Onze modellen staan er nooit alleen voor en kunnen op verzoek, vanuit KR Modelmanagement, aanvullende begeleiding krijgen. Uiteraard is dit ook mogelijk na een jaar. Wij kunnen meedenken en meekijken met het zoeken van opdrachtgevers en geven advies tijdens fotoshoots. Dit advies is specifiek afgestemd op wat onze modellen nodig hebben om verder te komen. Maar zoals gezegd zijn wij jouw management, dit advies is dus niet alleen tijdens opdrachten maar ook daarbuiten. Wij adviseren je persoonlijk maar ook zakelijk, al de vragen die jij hebt als model daar hebben wij het juiste antwoord op!


Coaching

Bij KR Model Management zorgen wij voor coaching. Dit houdt onder andere in: training in hoe jij jezelf het beste neer kunt zetten, hoe jij moeiteloos over catwalk loopt tijdens een fashionshow of hoe jij het beste op de foto- en/of videoshoot overkomt. Ons professionele team zorgt ervoor dat het beste in jou naar boven komt en dit toont zich bij opdrachtgevers.


OOK

Meld je nu aan en wie weet nodigen wij jou uit voor een vrijblijvende casting!

MELD JE AAN